Helena​, 34 år

Jeg er en kvinde på 34 år og bor med min mand og vores 2 drenge på 2 & 4 år.

Jeg fik aldrig tabt alle mine graviditets kilo efter 2. graviditet, og jeg fyldte mere og mere usundt i hovedet, jeg var træt og havde intet overskud til at tage mig sammen til noget som helst. Selv at tage på legepladsen med drengene var op ad bakke.

Jeg startede hos Rikke med et forløb på 10 gange fordelt på 12,5 uge, både med ønsket om at tabe mig, men vigtigst af alt for at få mere overskud og energi.

Man ved jo inderst inde godt hvad der skal til, men Rikke har været en fantastisk støtte hele vejen igennem og det at hun løbende sms’ede en og hørte ind til hvordan det gik, var guld værd. Hendes skræddersyede træningsprogrammer var meget varieret og man gik derfra med en god og glad følelse hver gang. Hun var god til at lytte til ens behov og udfra det sammensatte hun træningsprogrammer både til fitness centeret og til derhjemme.

Jeg fik langsomt mere og mere overskud og kunne pludselig tage mig sammen til at løbe en løbetur kl. 6 om morgenen eller lige gå en tur på 3km med drengene, hvilket jeg aldrig gjorde inden. Jeg har helt sikkert fået mere overskud i hverdagen og så har jeg tabt mig ialt 8,2kg.

Rikke skal have en kæmpe ros og tak, jeg kan klart anbefale hende, men til sidst må jeg også takke mig selv, for vigtigst af alt har jeg lært hvor meget viljestyrke og motivation det kræver at ændre livstil.

Rikke kan komme med nok så mange kostændringer og træningsprogrammer, men er man ikke motiveret for det, kommer man ingen vegne! Jeg fandt ihvertfald ud af hvor meget det krævede af mig, men Rikke har helt sikkert givet mig værktøjer der kan hjælpe mig fremadrettet - tusind tak.

Helena

Kontakt mig i dag

Ønsker du at høre nærmere?

Hvis du har lyst til at høre mere om personlig træning, holdtræning, kostvejledning eller blot har generelle spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte mig. 

Du kan skrive til mig via formular, ringe eller skrive til mig.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Kan du ikke lide formularer?

Ring på: 20 84 99 25

Skriv til: boesrikke@godmail.dk

Sundhedsplan
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Jeg besvarer henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.

Choice of Life

Lindeparken 21 A, 4690 Haslev
​CVR: 31302293

Links med fokus på fitness, kost og sundhed

www.altomkost.dk
- Alt om kost: mad, måltider og motion.​

www.diabetes.dk
​- Diabetesforeningen i Danmark.

www.sst.dk
​- Sundhedsstyrelsen: Danmarks øverste sundhedsfaglige myndighed

www.sundhedsguiden.dk
​- Sundhedsguiden: Danmarks førende udbyder af information inden for forebyggelse, sundhedsfremme, sygdom og alternativ behandling.

www.madforlivet.dk
- Anette Harbech Olesen blogger om mad, sundhed, forskning og sunde tips og opskrifter.