Hør hvad Sara har fået ud af min coach

​Efter to graviditeter tæt på hinanden var min vægt helt ude af proportioner og min fysiske formåen kunne ligge på et meget lille sted.

Inden jeg kontaktede Rikke, havde jeg i en længere periode været meget motiveret for at gøre noget ved og for mig selv. Jeg tænkte over, hvad jeg spiste, men kunne overhovedet ikke se nogen som helst fremskridt.

Jeg trængte til at blive anvist en sund og sikker vej til mit vægttab og kropsstyrke. Derfor kontaktede jeg Rikke, som hurtigt lavede en meget overskuelig og indbydende kostplan og lagde min træning i nogle faste rammer. Pludselig kom der skred i tingene, og jeg tabte 8 kg på 9 uger.

Det krævede noget arbejde fra min side, fordi jeg skulle indarbejde nogle nye rutiner, men Rikke var en fast og solid støtte gennem hele forløbet. Hun er god til at mærke, hvad jeg har brug for, når jeg er kørt fast med hensyn til kosten eller træningen og har altid nogle nye måder at se tingene på eller nogle gode råd til at lave en ændring.

Det er en livsstilsændring Rikke sætter i gang, og det er virkelig en stor følelse at få hjælp til, for alvor at tage hånd om og ansvar for sin egen sundhed og velvære.

Sara

Kontakt mig i dag

Ønsker du at høre nærmere?

Hvis du har lyst til at høre mere om personlig træning, holdtræning, kostvejledning eller blot har generelle spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte mig. 

Du kan skrive til mig via formular, ringe eller skrive til mig.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Kan du ikke lide formularer?

Ring på: 20 84 99 25

Skriv til: boesrikke@godmail.dk

Sundhedsplan
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Jeg besvarer henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.

Choice of Life

Lindeparken 21 A, 4690 Haslev
​CVR: 31302293

Links med fokus på fitness, kost og sundhed

www.altomkost.dk
- Alt om kost: mad, måltider og motion.​

www.diabetes.dk
​- Diabetesforeningen i Danmark.

www.sst.dk
​- Sundhedsstyrelsen: Danmarks øverste sundhedsfaglige myndighed

www.sundhedsguiden.dk
​- Sundhedsguiden: Danmarks førende udbyder af information inden for forebyggelse, sundhedsfremme, sygdom og alternativ behandling.

www.madforlivet.dk
- Anette Harbech Olesen blogger om mad, sundhed, forskning og sunde tips og opskrifter.