Udtalelse 2019

​Jeg startede hos Rikke i juni 2019 med et mål om at komme i bedre form, blive stærkere og blive strammet op. Desuden havde jeg et mål om at blive mere glad i hverdagen, hvile mere i mig selv og få et større selvværd.

Rikke tog hånd om alle mine mål og der blev skræddersyet en plan for hvordan målet skulle nåes. Der blev taget fat i motionsvaner, madvaner og mentalevaner og en for en blev mine vaner analyseret og talt igennem for til sidst at kunne justere lige der hvor det gav størst mening.

Motionen blev tilrettelagt så den passede til mig. Vi trænede sammen en gang om ugen og mit ønske om udendørstræning blev indfriet. Øvelserne varierede fra gang til gang, hvilket gjorde træningen både spændende og sjov. Rikke lavede et træningsprogram som jeg kunne følge der hjemme, i det omfang der var tid til. Og så fik jeg vejledning i at komme i gang med at løbe. Hvis motivationen var nede, var Rikke der altid til at hive mig op igen, så det hele ikke gik i stå.

Mine madvaner blev klarlagt med en kostdagbog. Et utrolig godt redskab til at følge med i ens madindtag. Det var desuden en kæmpe motivationsfaktor for mig at udfylde bogen.


Rikke kunne hurtigt pege mine faldgruber ud og jeg fik gode råd og vejledning til at lave ændringer, så maden blev sundere. Det gav lynhurtigt et positivt resultat idet at vægten hurtigt begyndte at falde.

Min mentale sundhed og mit forringede selvværd var en vigtig faktor for mig at få forbedret. Mit liv var kørt fast i rollen som mor. Og i mit eget liv føltes det pludselig som om der ikke var plads til mig selv. Alt handlede om mine børn, min mand eller hus og have. Mine egne behov blev konstant tilsidesat og jeg forsvandt i det.


Første skridt blev at træne fast en gang om ugen. Træningen blev min tid. Og fra første dag gjorde det godt.


Under træningen har Rikke og jeg vendt vanvittig mange emner, og det var tydeligt for hver gang at Rikke besidder en kæmpe erfaring inden for kommunikation og pædagogik. Rikke lyttede. Hun analyserede lynhurtigt, hvor der skulle sættes ind og kom med en plan med det samme. Således gik jeg hjem fra hver træning med et renset hoved, hvor der var plads til mig selv og hvor der var plads til at forbedre gamle vaner. Aldrig har jeg haft det så godt med mig selv. Det er fantastisk hvad det har gjort for mit liv.

Efter et forløb på 10 uger har jeg rykket mig helt utroligt, både fysisk og mentalt. Vægten er gået ned, formen er merkant forbedret og så har jeg fået et kæmpe overskud i min hverdag.


Jeg var aldrig kommet i mål uden Rikkes hjælp og kæmpe støtte.

Kontakt mig i dag

Ønsker du at høre nærmere?

Hvis du har lyst til at høre mere om personlig træning, holdtræning, kostvejledning eller blot har generelle spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte mig. 

Du kan skrive til mig via formular, ringe eller skrive til mig.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Kan du ikke lide formularer?

Ring på: 20 84 99 25

Skriv til: boesrikke@godmail.dk

Sundhedsplan
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Jeg besvarer henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.

Choice of Life

Lindeparken 21 A, 4690 Haslev
​CVR: 31302293

Links med fokus på fitness, kost og sundhed

www.altomkost.dk
- Alt om kost: mad, måltider og motion.​

www.diabetes.dk
​- Diabetesforeningen i Danmark.

www.sst.dk
​- Sundhedsstyrelsen: Danmarks øverste sundhedsfaglige myndighed

www.sundhedsguiden.dk
​- Sundhedsguiden: Danmarks førende udbyder af information inden for forebyggelse, sundhedsfremme, sygdom og alternativ behandling.

www.madforlivet.dk
- Anette Harbech Olesen blogger om mad, sundhed, forskning og sunde tips og opskrifter.