Hør hvad Sisse og Torben har fået ud af min coach

​Jeg er en kvinde på 28 år og min kæreste er 40 år. Vi har trænet sammen i godt fire år, en tre til fire gange om ugen i træningscenter, hvor det både har været styrketræning samt kredsløbstræning.

Vi har begge nydt træningen, men også været frustreret, da ingen af os i løbet af årene, har set de resultater vi gerne ville opnå.

Jeg var meget skeptisk da jeg først mødte Rikke, ikke fordi jeg ikke stolede på hendes kompetence / erfaring. Jeg mente selv jeg gjorde alt rigtigt, og at hun næppe ville kunne hjælpe mig/os med vores mål.

Jeg valgte at give Rikke en chance med min træning og kost. Jeg har nu været i gang i to måneder, har tabt 3 kg, ved bare at følge Rikkes program, og jeg er nu godt på vej mod mit endelige mål.

Vi kan kun konstatere det er nogle af de bedste penge min kæreste og jeg nogensinde har ofret på os selv, da vi har fået meget større velvære, energi og selvtillid. Min kæreste har også opnået resultater i forbindelse med hans træning, og vi er nu begge på vej i den rigtige retning, for at nå vores endelige mål.

Sisse og Torben

Kontakt mig i dag

Ønsker du at høre nærmere?

Hvis du har lyst til at høre mere om personlig træning, holdtræning, kostvejledning eller blot har generelle spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte mig. 

Du kan skrive til mig via formular, ringe eller skrive til mig.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Kan du ikke lide formularer?

Ring på: 20 84 99 25

Skriv til: boesrikke@godmail.dk

Sundhedsplan
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Jeg besvarer henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.

Choice of Life

Lindeparken 21 A, 4690 Haslev
​CVR: 31302293

Links med fokus på fitness, kost og sundhed

www.altomkost.dk
- Alt om kost: mad, måltider og motion.​

www.diabetes.dk
​- Diabetesforeningen i Danmark.

www.sst.dk
​- Sundhedsstyrelsen: Danmarks øverste sundhedsfaglige myndighed

www.sundhedsguiden.dk
​- Sundhedsguiden: Danmarks førende udbyder af information inden for forebyggelse, sundhedsfremme, sygdom og alternativ behandling.

www.madforlivet.dk
- Anette Harbech Olesen blogger om mad, sundhed, forskning og sunde tips og opskrifter.